Het team achter Andersom Almere

linkedin roel

Sabina Kok

Sabina is geen onbekende in het Almeerse onderwijs. Binnen het Noodplan Lerarentekort is Sabina coördinator van de werkgroep Anders Organiseren. Als onderdeel van deze werkgroep is Sabina tevens projectleider van deze website en zorgt zij samen met het team voor de verbindingen met de scholen, aanbieders en de contacten met de andere G5-steden.

Heb je een vraag aan Sabina over Andersom Almere? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het je een vraag over de werkgroep Anders Organiseren? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 linkedin christie

Rolien van Gils & Jennifer van Leuveren

Samen als contentmanagers, zorgen Rolien en Jennifer ervoor dat het aanbod van Andersom Almere zo compleet en overzichtelijk mogelijk aan scholen wordt gepresenteerd. Ze zijn verantwoordelijk voor alle online content. Wil je het aanbod van jouw organisatie ook op de website plaatsen? Heb je een opmerking over het platform of heb je een idee voor een inspirerend artikel? Neem dan contact op met Rolien en Jennifer.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

linkedin nathalie

Wendy van den Bosch

Wendy richt haar pijlen exclusief op de scholen in Almere. Zij fungeert als de spin in het web tussen scholen en aanbieders, of dat nu binnen de school, buitenschools of tijdens schooltijd is. Maak een afspraak met Wendy als je als schooldirecteur wilt sparren over de mogelijkheden.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Andersom Almere is powered by het onvolprezen: IJsfontein en R2H

Veelgestelde vragen door scholen

  1) Ga naar Aanmelden
  2) Kies de naam van jouw school
  3) Voer je e-mailadres van school in
  4) Kies een wachtwoord
  5) Je komt in een (afgesloten) omgeving. Je hebt nu toegang tot het volledige aanbod van activiteiten. Ook kun je favoriete activiteiten opslaan als favoriet. Kies de naam van jouw school.

  1. Je gebruikt Andersom Almere om samenwerkingen aan te gaan met vakprofessionals voor het anders organiseren van je onderwijstijd.
  2. Je vindt eenvoudig activiteiten van externe aanbieders. Gebruik de filters om gericht jouw gewenste aanbod te vinden.
  3. Je kunt samen met collega's lijstjes met favoriete activiteiten samenstellen.
  4. Je neemt rechtstreeks contact op met externe aanbieders om concrete afspraken te maken.
  5. Je vindt inspirerende verhalen en praktische informatie over het inzetten van externe aanbieders in jouw school.

  Je meldt je op Andersom Almere niet aan als school, maar individueel als directeur, coördinator, leerkracht, etc.

  Omdat je je aanmeldt met een e-mailadres van school en het BRIN-nummer van je school, word je automatisch gekoppeld aan collega's. In een (afgesloten) omgeving kunnen jullie favoriete activiteiten opslaan.

  Elke school heeft natuurlijk aanbieders waarmee ze al jaren tot volle tevredenheid samenwerken. Wij zoeken altijd scholen die andere scholen weer kunnen inspireren met mooie praktijkvoorbeelden. Wil je jullie ervaringen delen met andere scholen? Neem dan contact op met onze contentmanagers via aanbieders@andersomalmere.nl.