Het team achter Andersom Almere

 

linkedin roelSabina Kok

Sabina is geen onbekende in het Almeerse onderwijs. Binnen het Noodplan Lerarentekort is Sabina coordinator van de werkgroep Anders Organiseren. Als onderdeel van deze werkgroep is Sabina tevens projectleider van deze website en zorgt zij samen met het team voor de verbindingen met de scholen, aanbieders en de contacten met de andere G5-steden.

Heb je een vraag aan Sabina over Andersom Almere? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Het je een vraag over de werkgroep Anders Organiseren? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 linkedin christieRolien van Gils & Jennifer van Leuveren

Rolien en Jennifer zorgen er samen, als contentmanagers, voor dat het aanbod van Andersom Almere zo compleet en overzichtelijk mogelijk aan scholen wordt getoond. Zij zijn het aanspreekpunt voor alles wat online staat. Wil je het aanbod van jouw organisatie ook op de website plaatsen? Zie je een foutje op het plaform of heb je een idee voor een mooi inspiratieartikel? Neem dan contact op met Rolien en Jennifer.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

linkedin nathalieWendy van den Bosch

Wendy richt haar pijlen exclusief op de scholen in Almere. Zij fungeert als de spin in het web tussen scholen en aanbieders. Of dat nu in de school, buitenschools of in schooltijd is: Maak een afspraak met Wendy als je als schooldirecteur wilt sparren over de mogelijkheden. 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Andersom Almere is powered by IJsfontein en R2H