Loopt een leerling achter? Of heeft een leerling juist meer uitdaging nodig? Onze schoolstudenten kunnen worden ingezet voor de ondersteuning in het rekenonderwijs.

Persoonlijk contact en een flexibele aanpak is waar wij voor staan. Neem contact op voor overleg over de mogelijkheden. Onze studenten zijn veelal WO opgeleid. Hierdoor kunnen zij gemakkelijk ondersteuning bieden als onbevoegde assistenten in de klas bij rekenonderwijs.

Denk hierbij aan een verlengde instructie. Instructie in kleine groepen kan door schoolstudenten verzorgd worden, binnen of buiten de klas. Zo is er meer tijd voor feedback en kan het werk beter afgestemd worden op de behoeften van de kinderen. Ook kunnen onze studenten ondersteunen voor leerlingen die moeite hebben met rekenen of juist meer uitdaging kunnen gebruiken. 

Onze schoolstudenten zijn niet alleen in te zetten voor ondersteuning bij het rekenonderwijs. Neem een kijkje bij de andere activiteiten om te ontdekken waarvoor onze schoolstudenten nog meer ingezet kunnen worden. Zowel de tijdsduur als de periode zijn in overleg. Er is dus van alles mogelijk! 

 

Wat moet je weten

Ondersteuning
Groep 1, Groep 2, Groep 3, Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8
Tijdens schooltijd, Tijdens pauzes, Tijdens vakantie, Na schooltijd
In en om de school
Tijdsduur: Dagdeel
(Exacte tijdsduur in overleg met de school)
Heel schooljaar
(Exacte periode in overleg met de school)
Kerndoelen: 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33

Kosten

Prijsvorm: Per groep (docent), per uur
Totaalprijs: vanaf €28 per uur

Over de aanbieder

StudyTree is opgericht in 2010 en is in 2018 het project Schoolstudenten gestart om de werkdruk voor leraren te verlagen en de persoonlijke aandacht voor leerlingen te vergroten.