Wil je graag optimaal onder de aandacht komen van scholen?
Hierbij 5 tips!

Tip 1

Zorg dat de informatie op je aanbieders- en activiteitenpagina’s zo concreet mogelijk is. Scholen zijn geïnteresseerd in:

  • Welk probleem lost het programma voor mij op? Denk aan: verrijking onderwijs, (tijdelijke) vervanging leerkracht of vermindering werkdruk.
  • Is er wel of geen ondersteuning van een leerkracht/assistent nodig?
  • Is er mogelijkheid tot maatwerk voor mijn schoolorganisatie?
  • Wat kost het?

Tip 2

Vul de zoekfilters zo nauwkeurig mogelijk in. Heeft jouw organisatie een éénmalige activiteit, maar is het ook mogelijk om deze vaker te herhalen of uit te breiden? Vink dan meerdere opties aan. Is een activiteit of programma niet alleen geschikt voor po, maar ook voor vo/mbo/s(b)o? Vink dan alle schooltypes aan.

Tip 3

Deel een mooi praktijkvoorbeeld via ons platform en/of LinkedIn. Wij willen met het platform graag scholen inspireren. Neem contact met ons op als jullie een mooi praktijkvoorbeeld hebben!

Tip 4

Houd het aanbod actueel! Het is voor scholen teleurstellend als ze contact opnemen en het aanbod blijkt niet mee beschikbaar of het tarief klopt niet meer.

Tip 5

Link op uw eigen website ook naar jullie profielpagina op Andersom Almere. Hierdoor wordt je organisatie nog beter gevonden in zoekmachines.